Maker Education symposium

Op 1 februari 2017 organiseren studenten van de opleiding Media, Informatie en Communicatie het symposium ‘DIY Education’ op Saxion in Enschede. Van 14.00 uur tot 17.00 uur wordt u door drie experts bijgepraat over Maker Education in het basisonderwijs. Kaarten voor dit symposium kosten 25 euro en zijn verkrijgbaar via de website www.diyeducation.nl.

Sprekers

Karien Vermeulen van Waag Society inspireert het onderwijs om nieuwe technologieën in te zetten en zo het beste uit de leerlingen te halen. Astrid Poot introduceerde de Klooikoffers in de klaslokalen. Hiermee daagt ze leerlingen uit om hun creativiteit optimaal te gebruiken. Wietse van Bruggen van Kennisnet is deskundige op het gebied van Maker Education en programmeren.

MakerMarkt

Natuurlijk wordt er tijdens het symposium over Maker Education niet alleen geluisterd. U kunt ook zelf aan de slag met de verschillende toepassingen van Maker Education. Diverse bedrijven als Heutink en 3D Kanjers staan voor u klaar om uw creativiteit te prikkelen.

Het symposium vindt plaats op 1 februari 2017 in het Harry Bannink Theater van Saxion Hogeschool aan de M.H. Tromplaan 28 te Enschede. Het programma start om 14:00 uur en rond 17:00 uur start de netwerkborrel. Kaartjes kosten 25 euro en zijn verkrijgbaar via de website www.diyeducation.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.