Maker Education dag Zoetermeer

zoetermeerOp donderdag 15 oktober is er een Maker Education dag bij het CKC. Dit wordt georganiseerd in het kader van de ‘week van het Pionieren en Vernieuwen van Zoetermeer’.

Leerlingen van basisschool de Edelsteen zijn vanaf 10:00 in het Digital Art Lab van het CKC bezig zijn met Maker Education. Om 16:00 presenteren de leerlingen wat ze hebben gemaakt. Hierna start een rondetafelgesprek.

Dit gesprek draait om inspireren, ideeën delen en mogelijkheden verkennen om Maker Education mogelijk te maken in het primair onderwijs van Zoetermeer.

Deelnemers aan het gesprek zijn verschillende partijen. Naast het CKC zelf is er vertegenwoordiging van OPOZ en Unicoz basisonderwijs in Zoetermeer,Kennisnet, ‘Design-a-Thon School’, Zetacom en brancheorganisatie FEDA en het Fablab.

Gespreksleider is VVD kamerlid Anne-Wil Lucas, die Maker Education een warm hart toedraagt.

Komt u ook?

Bent u geïnteresseerd, dan bent u van harte welkom vanaf 16:00. U kunt zien wat de basisschoolleerlingen hebben gemaakt en zich te laten inspireren door het rondetafelgesprek. Om 18:00 is er een afsluitende borrel waar u kunt napraten over Maker Education.

Als u aanwezig wilt zijn, dan kunt u een email sturen aan A.L. van Manen: a.l.van.manen@zoetermeer.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.