Teacher Maker Camp

Event Date: 20 October 2017
Event Time: De gehele dag

Neem deel aan het Teacher Maker Camp

vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober 2017

Wil jij een cursus volgen om je eigen technische en creatieve vaardigheden te ontwikkelen, en een beter beeld te hebben bij het gebruik van innovatieve technologieën in de klas?

Kom naar het Teacher Maker Camp: een inspirerende, technische, creatieve, leuke en uitdagende training, bestaande uit een set workshops en twee meetups. Zelf maken staat hierin centraal. Gedurende het Teacher Maker Camp gaat voor even de ‘lerarenpet’ af en de ‘leerlingpet’ op en maak je kennis met nieuwe digitale technieken, zoals 2D- en 3D-ontwerpen, vinyl- en lasersnijden en 3D-printen.

Teacher Maker Camp vindt plaats in het historische Waag gebouw op de Nieuwmarkt in hartje Amsterdam. Je hoeft geen technisch expert te zijn om mee te doen!
Alle informatie en aanmelding: klik hier.

Amsterdamse leraren opgelet!

Via een aanvraag bij de Amsterdamse Lerarenbeurs kun je de kosten vergoed krijgen. Het is ook mogelijk om uitroostering en materiaalkosten te begroten binnen de beurs (tot een maximum van 2.000 euro), zodat je makkelijker op school verder kunt werken aan de implementatie van maakonderwijs. Let op, je kunt een lerarenbeurs aanvragen tussen 14 maart en medio april 2017, de beoordeling is op volgorde van binnenkomst.